Loopbaantraject

Als werknemer word je meer dan ooit uitgedaagd om de regie over je eigen loopbaan te nemen. Digitaliseren van de arbeidsmarkt leidt ertoe dat sommige beroepen veranderen en zelfs verdwijnen. Door de afnemende verschillen tussen functiekenmerken- en vereisten, de snelheid waarmee banen verdwijnen en ontstaan, en de steeds kortere houdbaarheidsdatum van kennis en vaardigheden wordt de arbeidsmarkt steeds dynamischer. Ook organisaties moeten in staat zijn om in een aanzienlijk hoger tempo mee te kunnen ontwikkelen en innoveren.

Medewerkers ondersteunen in de ontwikkeling van hun loopbaantraject wordt hierdoor belangrijker dan ooit.

  • Heeft u als werkgever aandacht voor de ontwikkeling van uw medewerkers?
  • Wilt u hen ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen?
  • Ziet u twijfels bij een werknemer over de huidige functie?
  • Of geeft de medewerker zelf aan ambities te hebben?

Dan is een loopbaantraject een goede investering. Werknemers krijgen hierdoor de kans om gestructureerd na te denken voor hun loopbaan. Hoe inzetbaar zijn ze op de langere termijn? Centraal daarbij staat het talent van de medewerker en de waarde die dit heeft voor een werkgever.
Ieder mens is uniek dus elk traject is maatwerk. Iedereen heeft iets anders nodig om zelf de volgende stap te kunnen zetten en uiteindelijk zelf de regie te nemen over zijn persoonlijke ontwikkeling en loopbaan.

U ziet als werkgever graag dat uw werknemer met zorg en aandacht wordt begeleid, maar wèl met resultaat? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.